Idag är en sån dag då jag inte orkar göra något bara vägrar lyfta ett finger,
även fast det finns massor som behövs göras.
Inga julklappar blir det i år heller, är nästan så man får springa på gatan för
att klara sig denna månad. -Fucking fantastic !
Blev ingen lunch med bästa angie, alldeles för mycket prat att få in på 30 min.
Stackarn kommer ju jobba ihjäl sig !

Blir fika hos majan istället, alltid lika trevligt. :)

________________________________________________________________________________________

Hittade ett till Horoskop.
Väldigt skrämmande sant på vissa punkter.

Relationer
Du är egentligen en fri själ som visserligen tycker om människor men ändå vill leva ditt eget liv. Du kan vara passionerad men knappast romantisk och behöver en partner som ger dig mycket frihet. Andra SKYTTAR och även VÄDURAR och LEJON känner du stort samförstånd med. Ni umgås på ett lättsamt sätt, det händer mycket runt er och ni uppskattar samma saker. Däremot en OXE blir utmattad av dina snabba ryck och ständiga påhitt, så det är ingen lyckad kombination. KRÄFTAN är inte heller något för dig. Ni blir hela tiden irriterade på varandra och hur mycket ni än försöker få ett harmoniskt förhållande så blir det liksom inget av ändå. TVILLINGARNA och VÅGEN går det desto bättre med. Ni känner direkt sympati för varandra, och i synnerhet med Vågen blir det väldigt stabilt utan att du för den skull känner dig låst. En Tvilling och du utgör ett bohemiskt, okonventionellt par. Lite rörigt är det kanske runt er, men ni utvecklar verkligen varandra. En JUNGFRU är inte den bästa partnern för dig, ni kan faktiskt driva varandra till vansinne eftersom ni är så totalt olika. Risken är också att ni hamnar i låsta lägen där var och en håller på sin åsikt. SKORPIONEN dras du ofta till och det är ömsesidigt. Egentligen är Skorpionen alldeles för svartsjuk och dramatisk för dig, men det finns mycket attraktion som uppväger det. Din humor är dessutom väldigt bra för Skorpionen. Det blir en kombination som inte är konfliktfri men ändå konstruktiv! STENBOCKEN litar du instinktivt på, fast det kan bli lite tråkigt i längden. Tråkigt blir det däremot inte med VATTUMANNEN. Ni har alltid något att prata om och uppskattar varandra otroligt mycket. FISKARNA och du slår er ofta ihop, ni har liknande syn på världen och samma intressen. Men ni är båda slarviga och tar dagen som den kommer, så ert hem kan vara rena bombnedslaget och det mår i synnerhet Fisken ganska dåligt av. Känslorna mellan er är det dock inget fel på!

Dina bästa sidor
Entusiasmen, generositeten och humorn tillhör det man verkligen kan berömma hos dig. Du är lättsam att umgås med och alltid öppen för nya upplevelser. Det är naturligt för Skytten att tänka positivt och att försöka förstå meningen med allt som händer I grunden tror du alla om gott och skulle aldrig medvetet såra någon. Du har en utpräglad rättskänsla och engagerar dig ofta i frågor som handlar om rättvisa, moral och etik. I regel är du sund och sportig, tycker om djur, natur och friluftsliv. Du kan också lätt anpassa dig till skiftande miljöer, t.ex. på resor, och är väldigt intresserad av att lära dig nya saker.

Dina sämsta sidor
Du kan vara en riktig besserwisser som i tid och otid predikar för andra om vad som är rätt och riktigt. Många gånger kan ditt stora patos och engagemang leda till att du dömer för fort och helt enkelt blir intolerant. Att lyssna är verkligen inte din starka sida, så du blir både taktlös och gåpåig. I vissa lägen är du också förbluffande naiv. Du kan dessutom vara flyktig och opålitlig. Ditt behov av frihet är så stort att du ofta smiter undan när du känner dig hindrad att göra som du vill. Rastlösheten gör att du får svårt att koncentrera dig och slå dig till ro.

Hur fungerar du som chef
Du är expansiv och står inte och stampar på samma fläck i några längre perioder. Helst ska du resa i jobbet och ha många utlandskontakter. Du är alltid beredd att improvisera, förändra och följa impulser. Däremot ogillar du rutinarbete, så pysslande med budgetsiffror eller löne- och semesterlistor överlåter du till någon annan. Ofta är du den slarvigaste på hela avdelningen. Om du kritiserar gör du det direkt och rakt, utan att linda in något. Du är ärlig alltså men också taktlös. Samtidigt har du massor
av energi, humor och förmåga att entusiasmera medarbetarna (försåvitt de inte är alltför ömhudade). Och du stärker gärna samhörigheten på okonventionella sätt. Sammansvetsande bergsklättringar, vildmarksutflykter och liknande äventyr intresserar dig mycket. Du behöver omge dig med sakliga, praktiska personer som står med fötterna på jorden och som accepterar att du ibland stjäl deras idéer. Och du behöver lära dig att lyssna istället för att alltid prata själv!


Kommentarer
Postat av: Pj

OJJ va de stämde.. läbbigt

2008-12-17 @ 20:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0